woensdag 12 december 2018

crochet * surprise hond

Surprise Sinterklaas...Een paar weken geleden kwam Romy helemaal gelukkig thuis: Ze had op school, voor 5 december, het lootje van haar vriendinnetje getrokken. En ze wilde als surprise een hond voor haar maken. Samen spelen ze namelijk altijd met haar hond. 
 

Eerst wilden ze er eentje van papier maken maar ineens bedacht ik dat ik van een haakfeestje nog een stel bruine bollen durable cosy had liggen. En toen ik voorstelde om samen een hond te haken was ze helemaal enthousiast. We hadden nog een stukje rioolpijp liggen (nieuw dan he haha) en die gebruikte we als basis voor het lijf. Romy haakte zelf het lijf.  


Het leek ons wel leuk als de bek open kon en daar de kadootjes uitgetrokken zouden worden. Daardoor was het best lastig om vorm te haken die leek op een hondenkop. Jullie mogen beoordelen of het is gelukt, ik ben zelf niet echt een hondenkenner. De bek blijft dicht zitten door magneetjes. Het was een gezellig project om samen mee bezig te zijn. Op mijn instagram zie je een filmpje hoe de kadootjes eruit kwamen.
 

Het kladblok die ze graag wilde hebben paste niet in de bek, die knoopten we met een lint onder z'n bak vast. Gedicht in z'n bek en daar ging hij naar zijn nieuwe bazinnetje. 


 Hadden jullie nog surprises te maken voor pakjesavond? 


2 opmerkingen:

  1. Ju;;ie hebben er een prachtige surprise van gemaakt. Je kunt duidelijk zien dat het een hond is. Aan alle details hebben jullie gedacht. Hopelijk kreeg jouw dochter zelf ook een mooie surprise.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit hoor! Ben zelf ook bezig hiermee

    BeantwoordenVerwijderen