woensdag 5 september 2018

DIY * stipstijl feestje

STIPPEN...


Hebben jullie een fijne zomer gehad? Nog leuke dingen gemaakt? Wij deden relaxed aan deze vakantie. Genoten volop van elkaar, het mooie weer en het even helemaal niets doen...heerlijk! En nu weer heel veel zin in het nieuwe jaar (gevoelsmatig begint bij ons het nieuwe jaar altijd na de zomervakantie, compleet met goeie voornemens haha).

En wat is er leuker dan het nieuwe jaar starten met een bijzonder feest! Ik had het geluk dat ik op het feestje van Nienke (Stipstijl) werd uitgenodigd. Kennen jullie haar al? Ze schildert stippen op keramiek en geeft een saaie vaas, mok of bord een hippe uitstraling met prachtige kleuren en stippatronen. Ik ben groot fan van haar!


En om meer over Stipstijl te weten te komen heeft ze een boek geschreven: Stippen. Het is eigenlijk een uitgebreide workshop van haar in boekvorm. Stap voor stap leer je hoe je aan de slag kunt gaan met stippen. Echt zo gaaf! Een aanrader om te kopen. Er staat wel een waarschuwing op het boek: 'Pas op! Stippen is verslavend!' Het is maar dat je dat weet. Haar boek staat in de bestsellers top 60 op nummer 16 en de 2e druk is onderweg.
Aankomend weekend wil ik met de meiden gaan stippen, dus wordt vervolgd ;-)


Weer even terug naar het feestje...alleen de aankomst was al leuk! Op straat konden we de witte stippen op de klinkertjes volgen richting de ingang van de Gelderlandfabriek. En die fabriek zelf was al een ik-weet-niet-waar-ik-naar-moet-kijken-hoe-tof-allemaal-gebouw! Ik volgde braaf de stippen richting het feestgedruis. Natuurlijk weer veel te weinig foto's gemaakt om jullie mee te kunnen laten genieten. Maar het is elke keer weer hetzelfde met die feestjes: zodra je een voet over de drempel zet zie je allemaal lieve mensen die je wel even wilt spreken en dat lukt vervolgens ook niet wegens tijdgebrek. Dat klinkt heel dramatisch maar het is natuurlijk veel te leuk en gezellig!


De ruimte was sfeervol ingericht door Nienke. Overal stonden mooie vazen en bordjes van haar. Er was heerlijke taart van Maak-rotterdam, en we kregen een tas vol aaahhs en oooohs erin. 'Alsof het Sinterklaas is!' werd er geroepen. Mega verwend en vol van alle gezellige gesprekken geniet ik nog steeds na. En ik kan niet wachten om te gaan stippen! Dank je wel lieve Nienke dat ik erbij mocht zijn!


Ps: Nienke geeft ook workshops, zeker een aanrader om aan te schuiven!

2 opmerkingen:

 1. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
  I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
  which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ท่างเขา คาสิโนออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://wemys.nl/ Een kleurrijk winkeltje in Schagen (NH) waar je vrolijk van wordt. Genoeg te vinden voor jezelf of als cadeautje voor een ander.

  BeantwoordenVerwijderen