woensdag 9 januari 2019

DIY * regenbooghangerEen omgekeerde regenboog...Ineens had ik zin om onze slaapkamer aan te pakken en dan begin ik ook maar meteen. De onderkant van de slaapkamermuur verfde ik in de kleur setting plaster, van Farrow and Ball. Dat maakt de kamer meteen al een stuk knusser ipv al die witte wanden. Toch ben ik nog steeds heel blij dat we het huis vorig jaar van onder tot boven wit hebben laten spuiten en we nu stukje bij beetje elke kamer aanpakken. Nu kunnen we in rust alles bedenken en uitzoeken en genieten we er veel meer van. Achter ons bed kwam een fotobehang met stenen muur van de Karwei. 


De muur naast ons bed bleef me alleen wat aanstaren zo van: 'fleur me eens wat op!' Een wandhanger of iets met een regenboog leek me mooi. En waarom deze twee dan niet combineren? Ook wilde ik dat het garen en de kleuren de volledige aandacht zouden krijgen. Gewoon mooi, zoals ze zijn, mogen ze shinen aan de muur. De zwaartekracht werkt niet mee haha maar zo’n hangende regenboog met wolken aan de bovenkant heeft ook wel wat. En hij doet meteen zijn naam eer aan. 
Wil je hem ook maken dan kan dat. Het patroon van de wandhanger is gratis te downloaden op de site van CRAFT KITCHEN (klik)
De wandhanger vult de muur in een mum van tijd op met zijn afmeting van 110 cm breed en 103 cm lang. Heb je geen lege muren over dan kan hij ook prima aan de schutting hangen. Het is een simpele DIY om te maken. Als je twijfelt of je kunt haken of breien dan is dit een leuke manier om toch met garen aan de slag te gaan. Of je maakt er een gezellig gezinsproject van door iedereen een pompom te laten maken en samen in de natuur op zoek te gaan naar een geschikte stok. Laat je nog even weten waar je die van jouw hebt opgehangen? 
- XXX-
1 opmerking: