maandag 30 december 2013

2013 - 2014

Laatste dag van het jaar 2013. Een jaar met veel verdriet. Hoogte en dieptepunten. Het jaar ervoor overleed onze zoon Tim. Een aantal maanden later, twee weken na elkaar, mijn twee opa's. Twee maanden later een van Ymke haar beste vriendinnetjes. En drie maanden later mijn vader. In 14 maanden tijd moesten we afscheid nemen van kinderen en mensen die we niet kunnen missen. Er gingen weken en maanden aan vooraf van hoop en lijden. Afgelopen jaar kregen we pas 'tijd' om stil te staan, te verwerken, vooruit te kijken.
Vanavond telde ik mijn zegeningen en dat zijn er veel, heel veel. Daar zou ik een blog over kunnen volschrijven. Maar de reden dat ik met deze blog ben begonnen staat hierboven beschreven. Ik wil van alles ontdekken, genieten van mijn gezin, bezig zijn met haken en knustelen...
Ik wens jullie een heel goed en gelukkig 2014 toe!

5 opmerkingen:

 1. Een brok in mijn keel... Bij zoveel verdriet... In zo korte tijd!
  Een digitale knuffel meid, ik wens je nog meer zegeningen toe in 2014! Sterkte met verwerken verder, daar zullen wel meer jaartjes overheen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Heb nu pas door hoe ik kan antwoorden dus vandaar wat later...

   Verwijderen
 2. Hallo Anneke
  Toevallig kom ik via de Crochet along op jouw blog terecht. Wat een droevig jaar hebben jullie achter de rug.
  Mijn ouders stierven beiden heel onverwacht in nog geen 3 maanden tijd. Weliswaar op een gezegende leeftijd van 85 en daar had ik het al zo moeilijk mee. Dus ik kan een heel klein beetje begrijpen wat jullie nu meemaken. Heel veel sterkte.
  Wat jouw blog betreft : ik vind die ontzettend mooi! Ik wilde meteen volger worden maar je hebt niet zo'n google friend connect... dus lukte het me niet. Met die bloglovin heb ik (nog) geen ervaring. Jammer.
  Maar ik kom hier zeer zeker nog kijken... de kamertjes van jullie meisjes zijn pareltjes!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve berichtje! Ik denk dat leeftijd niet uitmaakt...het gemis en verdriet is er bij iedereen waar je van houdt. En zo kort na elkaar allebei je ouders, sterkte met het verwerken!

   Verwijderen
  2. Ik had ook graag google friend connect willen instaleren maar helaas kan dat niet meer. Vandaar dat ik voor bloglovin heb gekozen...

   Verwijderen